(Illustrasjon)

Annonse


Datatyveri rammet Amazon

(Illustrasjon)En talsmann fra Bibliofind forteller til Wall Street Journal at datainnbruddet først ble merket etter et grafitti-angrep på nettsidene i februar. Ifølge selskapet skjedde innbruddet trolig allerede i oktober 2000.

Hente kundeinfo

– Vi undersøkte angrepet, og oppdaget at hackere hadde lastet ned nedpakkede filer som inkluderte brukerinformasjon. Talsmannen hevder selskapets sider ble endret under innbruddet i februar, men at selskapet fortsatt ikke vet hvordan det skjedde.

Hittil har ikke Bibliofind mottatt noen rapporter om at kundens kredittkort er blitt misbrukt etter innbruddet.

Leter spesielle bøker

Bibliofind hjelper kundene med å finne bøker som er vanskelige å oppdrive. Amazon kjøpte nettstedet i 1999.

Annonse


– Vi er selvfølgelig opprørt etter å fått melding om sikkerhetsproblemene hos Bibliofind. Men vi vil samtidig forsikre våre kunder om at systemet vårt er sikkert, sier en talskvinne fra Amacon.com til avisen.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse