Annonse


Napster går som før

Filene på Napster skulle etter planen (se Napster på knærne) stenge tilgangen til 5600 filer fra artister som står på en liste fra RIAA. Denne listen er satt sammen av platebransjen, og inneholder kommersielle låter og artister som skal filtreres ut fra det filtilbudet på Napster.

Ifølge TechTV har noen brukere av Napster fått denne beskjeden når de prøver å laste ned enkelte musikkfiler:

“If you were redirected to this page by the Napster client, the reason is because Napster has received an allegation from or on behalf of a copyright rights holder under the Digital Millennium Copyright Act (“DMCA”). The allegation is that material that you have made available through the Napster service is copyrighted and that your making it available infringes the notifier’s copyright. In response, we have blocked you from access to your Napster account.”

Likevel har ikke ITavisen.no erfaring med at det i skrivende tidspunkt er noe problem i det hele tatt å laste ned populær og kommersiell musikk fra toppartister som Metallica, Madonna, Fatboy Slim, Bruce Springsteen, Rolling Stones, David Bowie Pavarotti eller andre.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse