Dieceland Mobil 2

Annonse


Mobiltelefon av papir

Dieceland Mobil 2Det blir neppe verdens mest funksjonsrike mobiltelefon, ettersom den verken har skjerm, høyttaler eller mikrofon. Men benyttet sammen med bærbar handsfree skal du kunne ringe hvor som helst i verden med denne telefonen. Etterpå kaster du den bare, og kjøper en ny.

Av papir er du kommet.

Miljøheimevern og lokal Blekkulfer kan bare begynne å glede seg. Snart kan vi kaste mobiltelefoner rett i søppelbøtta etter bruk. Engangstelefoner er neppe det mest miljøvennlige amerikanerne har funnet på.

Hvor mange ekstra batterier som på denne måten skal havne i søppelbøttene er for tidlig å si. Som plaster på såret hevder Diceland at de vil lage telefonene av papir. Kanskje et nisjeprodukt for Norske Skog?

Annonse


Walt Edison?

Det er ellers sparsomt med informasjon på Dicelands internettsider. Vi kan imidlertid konstatere at selskapet er grunnlagt av Randi Altschul. I følge eget nettsted er hun en blanding av Disney, Edison og en masse stå-på vilje. Atschul tok patent på sin engangsmobil allerede i 1999, og siden skal det ha blitt enda et tyvetalls patenter.

Papir PC

Om engangsmobilen vil slå igjennom gjenstår å se. Mer tvilsomt er det at vi noen gang får se selskapets andre fremtidsprodukt – en bærbar PC, også den laget av papir. PCen skal være »verdens kraftigste, og koste det samme som en ordinær lesebok».

Dream on J!

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse