Annonse


PS2-TEST: Smuggler’s Run

Ideen i Smuggler’s Run er enkel. Du har tre sett med enorme ute-arealer å boltre deg på, og en håndfull forskjellige spreke off-road kjøretøy til rådighet. Grafikkmotoren er suveren, og tilbyr meget detaljerte omgivelser, samt illusjonen av at du kan se utover landskapet så langt øyet rekker. Og, heldigvis, du kan kjøre i topp hastighet uten å se snurten av hakking eller reduserte ytelse.

Der ute i PS2s prektig natur, er det altså ditt oppdrag å frakte smugglergods fra A til B. Noen ganger også til C, D, E og F også (og ofte tilbake til A igjen).

Kjør på!

Det hele ville hatt svært begrenset underholdningsverdi, hadde det ikke vært for at det formelig kryr av politi der ute, som med sine topptrimmete 4×4 trucker alle er ute etter å sette deg bak lås og slå. Og er det ikke politi i nærheten, så kan du banne på at en rivaliserende smugglergjeng er ute etter den verdifulle lasten din.

Det er ikke til å legge skjul på at det hele faktisk er veldig gøy. Du kan kjøre over alt (og politiet følger så og si alltid etter), og det finnes ikke grenser for hva slags ville stup, fjellmasser, og dype innsjøer du kan utsette doningen din for.

Annonse


De utallige oppdragene er riktignok veldig like i oppbygning, men er lagt opp såpass utfordrende og i forskjellige miljøer at du vil la deg underholde i langt tid før du går lei. Etter et visst antall utførte oppdrag, får man tilgang til nye kjøretøy, og nye spillarealer.

Smuggler’s Run gjør seg også veldig godt som underholdning for to spillere som kjører mot hverandre, både i Capture-The-Flag eller andre typer race.


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse