Annonse


Compaq kutter prisene

Compaqs serie av bærbare PCer, Armada-familien, blir opptil 16 prosentbilligere. De mest populære modellene får en prisreduksjon på omlag 10prosent.

Compaqs stasjonære maskiner blir også betydelig billigere. Prisene på den stasjonære PC-serien Deskpro settes nå ned med inntil 29 prosent, men også på de øvrige desktop-modellene, iPAQ Desktop og Presario, senkes prisene kraftig. I tillegg går salgsprisen på arbeidsstasjoner ned med inntil 25 prosent.

Flatskjerm til folket?

Prisene på skjermer reduseres med opptil 25 prosent. Størst prisnedgangopplever flatskjermene. Rimeligste modell vil nå ha en veiledende pris på9.111 kroner. Prisnedgangen vil dermed gjøre flatskjermer tilgjengelige foren større del av markedet i tiden som kommer.

– Dette er en strategisk beslutning fra Compaqs side. Vår målsetting er å være markedsleder i det norske markedet innenfor våre kjerneområder også i fremtiden. Derfor senker vi nå prisene, sier markedsdirektør Inge Knutsen i Compaq.

Annonse


Servere

Compaq har allerede redusert prisene på ProLiant servere inntil 21% ifebruar. En rekke opsjoner er også redusert i pris. Prosessoropsjoner erredusert opptil 50% og minneopsjoner opptil 47%.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse