Annonse


Gjør PC-en til digital videomaskin

TV Wonder USB Edition er en 125-kanals TV tuner som du rett og slett kobler rett inn i USB-porten din. Riktignok kan USB-tilkoblinger ha litt begrensninger i kapasitet i forhold til andre løsninger (f. eks AGP), men det er i det minste et meget brukervennlig alternativt.

Bra for bærbare

Særlig for de som ønsker å se TV på bærbare datamaskiner kan det være veldig greit bruke en slik USB-dings, fordi man som regel har begrensete muligheter til å oppgradere eller skifte ut grafikkortet med en TV-kompatibel utgave.

TV Wonder krever ikke mer av ditt vanlige grafikkort enn at det støtter såkalt overlay, noe som stort sett er tilfelle i alle moderne kort produsert de siste årene.

Det er lagt opp til at man skal kunne ta opp TV-sendingene på harddisk, riktignok bare med mono-lyd. Opptakene kan forhåndsprogrammeres, så lenge maskinen din er står på når sendingen går. Du kan også når som helst fange stillbilder fra en TV-sending, som lagres med 1024×768 punkter i vanlige formater som JPEG, BMP og TIFF.

Annonse


TV Wonder USB har også tilknyttingsmuligheter for andre audio/video-kilder, slik at du for eksempel kan koble til videokameraet ditt.

Dessverre er TV Wonder USB Edition foreløpig kun tilgjengelig i USA, og det er foreløpig uvisst hvorvidt vi vil se produktet i norske butikker med det første.

For mer informasjon, se www.ati.com.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse