Annonse


Nå kan du teste Office XP

Office XP Corporate Preview Kit er nå tilgjengelig for bestilling på Microsofts hjemmesider.Etter planen skal cirka 500.000 brukere få muligheten til å teste Office XP, men først må man betale 20 dollar.

– Grunnen til at det koster 20 dollar er frakt- og distribusjonskostnadene vi har i forbindelse med utsendelsen av pakkene, opplyser Kristin Innvær Wåle, informasjonssjef i Microsoft Norge.

I følge Microsoft vil den nye kontorpakken forenkle måten du arbeider på, blant annet ved å utvide Office utenfor skrivebordet.

Office XP Corporate Preview inneholder følgende:

Annonse


  • Office XP Professional med MS FrontPage Beta
  • MS Word, Outlook og Access
  • MS PowerPoint og FrontPage
  • Utvalgte flerspråkspakker
  • Kobling til Office Activation Wizard

En pakke på ti maskiner

Selskapet gjør oppmerksom på at dette kun er testpakker som er laget for evalueringsformål. Hver pakke kan installeres på opptil ti datamaskiner med en maksimumsgrense på fem pakker per bestilling.

Prøvetiden på forhåndsversjonen utgår 31. august, og går da over til en redusert funksjonalitetsmodus. Dette betyr at filer opprettet mot testprogramvaren fremdeles kan vises men ikke endres på.

De som har et TechNet- eller et MSDN-abonnement, vil automatisk motta en Preview Kit i mars, som en del av den månedlige forsendelsen.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse