Annonse


Trådløs luksus-stereo

Philips, som i mange år har vært Bang & Olufsens nære samarbeidspartner og en periode også eier, har utviklet løsningen. I tråd med den danske B&Os filosofi om å gjøre ting penere, enklere og mer stuevennlig, vil de kvitte seg med kablene som ligger og samler støv under gulvteppet.

Trådløst i alle rom

– Vi var først ute med multirom-installasjoner med BeoLink-systemet I 1981. Med 20 års erfaring innen kabelbaserte systemer er det naturlig for oss å føre an i utviklingen av trådløse systemer for flere rom i boligen, sier B&O-sjef Peter Petersen til hifi-bladet Stereophile.

Uten støy

Det finnes trådløse høyttalersystemer allerede i dag. Men disse har problemer med lydkvaliteten fordi de enten baserer seg på infrarød overføring eller radiosignaler. Disse systemene er relativt følsomme for ytre støykilder, og faller lett ut dersom sikten blir brutt.

Med Bluetooth skal disse problemene være løst, og B&O satser på at trådløse forbindelser vil gi like bra lyd som gode kabelforbindelser gir i dag.

Annonse


B&O planlegger å lansere sine Bluetooth-høyttalere tidlig i 2002.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse