Annonse


Første GPRS fra Alcatel

Alcatels GPRS heter One Touch 502. For uten den nye teknologien for overføring av data har franskmennene fokusert på å forbedre WAP-funksjonaliteten.

GPRS gjør det mulig alltid å være pålogget – det betyr mindre ventetid når du skal mobilsurfe deg fram til ny informasjon eller nye tjenester. Hastigheten er ikke imponerende – to tidsluker nedlasting og en tidsluke opplasting gir bare om lag 18 Kbit/s ned og 9 Kbit/s opp.

10 ganger WAP

OT 502 har muligheten til å lagre 10 WAP-profiler. Det vil si at du kan lagre numre og oppsett slik at du eksempelvis kan ringe både Telenor og NetComs WAP-gateway’er, samt åtte andre uten å endre oppsettet mellom hver gang. En bra funksjonalitet når du er på reise i utlandet.

I tillegg kan du lagre10 WAP-bokmerker.

Annonse


Skjermen er også forbedret for å lese tekst via WAP: Opptil åtte linjer.

Andre fakta

Eller kommer OT 502 med tre spill, stemmegjenkjenning og en diktafonfunksjon. Mobilen kan lagre 1.200 avtaler og 500 kontaktadresser – som selvsagt kan synkroniseres med en PC.

Veksten er 103 gram, og prisen er foreløpig ukjent – det er også batteritidene.

Alcatel OT 502 er ventet på det norske markedet i mai. ITavisen.no kommer tilbake med en mer utførlig omtale og test når produktet er tilgjengelig.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse