Annonse


Nettsukess for Big Brother

Det sier seg selv at det blir litt trangt om plassen når 10.000 vil inn i dusjen samtidig. På det meste var faktisk så mange inne på live-kameraene på én gang, og trafikken på Big Brothers hjemmeside sprengte alle rekorder og båndbredder med 2700 hits i sekundet.

Danske dusj-restriksjoner

Så gikk det også litt tregt til å begynne med, i følge ITavisens egne kikkere. Trass i produsentenes forhåndsregler med et internt nettverk på 6 Mbit/s og kapasitet til å betjene 5000 interesserte samtidig, ble det i meste laget.

Mandag, en dag etter take-off, var det fremdeles en del venting på tråden for å komme i gjennom til det aller helligste. Når man først er gjennom, kan man imidlertid følge deltakerne tett på livet, med spionmikrofoner, altoppslukende kameraer og SMS-meldinger.

Det gjenstår å se om vi opplever den samme interessen blant norske stortingspolitikere som deres danske kolleger. I Danmark ble det innført restriksjoner på nettsurfingen etter at det ble oppdaget en aldeles ureglementert og “politisk ukorrekt” interesse for kameraet i dusjen.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse