Annonse


Siemens endelig klar med S40

Litt småfurtne ble vi jo, da det gikk opp for oss at svenskene kom oss i forkjøpet. Trøsten får være at vi i det minste får telefoner som virker. Svenskenes variant var å selge telefonen før softwaren for HSCSD (High Speed Circuit Switched Data) var ferdig utviklet. Greit nok, i alle fall om du bare skal bruke telefonen til tale og SMS.

Vestens raskeste

Nå er imidlertid alt på plass, og dermed er det duket for lynrask surfing på de bærbare duppedittene. La gå, her har vi muligens latt oss rive litt med, for 38,4 Kbit/s er faktisk ikke så lynraskt. Nokias Cardphone II og 6210 klarer samme hastighet.

Men S40 er faktisk bygget for å kunne takle 6 tidsluker – så snart Gud og Hermansen tillater det.

Tøft design

Nå er det mye rent vann i havet, eller hva det heter, men i alle fall er det lenge siden første gang vi så S40. Den gang fikk designet oss til å slippe haka ned på skjortebrystet. Siden har vi sett mange frekke mobiltelefoner, uten at det har tatt glansen av S40.

Annonse


Utførelsen er i sølv og transparent blå plast, kombinert med den tradisjonelle silen fra Bosch over høytaleren. Dette gir telefonen et frekt, men samtidig elegant ytre.

Om prisen er frekk eller elegant avhenger av øyet som ser. Veiledende pris uten bindinger er satt til 4.490,- (inkl. mva).

ITavisen.no har mottatt et eksemplar til test, men må i likhet med dere andre vente på at den riktige softwaren skal bli klar. Da kommer vi også tilbake med en mer grundig presentasjon av telefonen.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse