Annonse


Harry Potters offisielle nettside

Lanseringen av nettstedet markerer starten på markedsføringen av den nært forestående Harry Potter-filmen. Nettstedet Harrypotter.com er ment å være en plass der Potter-fans kan finne likesinnede og laste ned ting og tang relatert til den store, lille helten.

Siden vil sannsynligvis virke som en magnet på barn og unge med sans for heksekunst og mystikk, selv om Warner Bros gjorde litt av en innsats for å ødelegge entusiasmen. Like før nyttår gikk filmselskapet hardt ut mot fan-sider med Harry Potter-innhold.

Bli elev ved hekseskolen

Warners jurister var ikke snauere enn at de sendte brev til alle nettsteder som overtrådte eiendomsretten til Harry Potter-navnet, med løfte om dekning av utgifter i forbindelse med oppstart av nettstedene, alternativt rettsak.

Uansett tilbyr den offisiell siden opptak ved Hogwarths School of Witchcraft and Wizardry, Ugleposten, Trollmannens butikk og mye annet kommersielt godteri.

Annonse


Oppfordrer

Siden oppfordrer også andre (gjenværende) Potter-sider til å lenke seg opp mot det offisielle nettstedet. Harrypotter.com vil også inneholde diskusjonsforum, spill, animasjonssekvenser og mye informasjon om den forestående filmen om Harry Potter. Warner Bros planlegger også lokale sider på tysk, fransk, japansk, spansk og italiensk.

Siden finner du på: www.harrypotter.com.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse