Panasonic GD95

Annonse


Panasonics første GPRS-telefon

Panasonic GD95Den nye telefonen, som er litt større enn Panasonics GD93 WAP-telefon, inkluderer en skjerm med ni ikoner, som gjør det lettere å raskt gå til de applikasjonene de trenger, ved hjelp av en joystick.

Ikonene inkluderer e-post, WAP, SMS, og en kategori som heter »Applications» som inkluderer tre spill, ringetoner og farge-tilbudet for skjermen (7 farger).

I likhet med i-mode, kommer den nye terminalen også med muligheten til å laste ned forskjellige ikoner.

– Nedlasting av ikoner er det som bringer mest inntekter på i-mode, sier Paul Ashton i Matsushita Communications, som produserer Panasonic.

Annonse


Siden skjermen er større enn vanlig, kan man også lese en hel SMS-melding uten å gå over flere sider, sier han.

Bjeffende ringing

Panasonic GD95 lar deg også velge mellom 20 forskjellige ringetoner og til og med en applikasjon som lar deg ta opp det du vil bruke som ringetone.

– Dermed kan du for eksempel bruke bjeffingen fra en hund eller din datter som sier »Hei», sier Ashton til Itavisen.no.

Teoretisk kan den overføre data i hastigheter opptil 64 kilobytes per sekund, men i realiteten blir gjennomsnittet rundt 28 kbps på grunn av ledig kapasitet på nett, sier han.

I likhet med Panasonics GD92 kommer den nye telefonen med mulighet til å suspendere en samtale mens man bruker data-applikasjonene. Men den nye telefonen har to høytalere og dermed bedre lydkvalitet enn GD92, ifølge Ashton.

Han kunne ikke si noe om pris-nivå annet enn at telefonen er beregnet påprofesjonelle brukere.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse