Motorola T191

Annonse


Motorola Talkabout 191

Motorola T191Hadde vi skrevet om denne telefonen på disse tider i fjor hadde vi kanskje ikke kalt den enkel. Tross alt dreier det seg om en ultrakompakt telefon (66 ccm) med funksjoner som hurtigmeldinger, iTAP prediktiv tekst, stemmeaktivert anrop, vibrasjonsvarsling og mer enn 20 ringetoner. 5 av disse ringetonene kan du selv definere.

Telefonen har også kalender med avtalebok og alarm, spill, klokke og animerte skjermsparere. Sistnevnte er en typisk trend greie. Du har ingen praktisk nytte av å ha skjermsparer på en LCD-skjerm.). I tillegg har telefonen WAP, og den kan programmeres til å slå seg av og på.

Utseendet på T191 er ikke ulikt det vi kjenner fra T2288, med unntak av størrelsen som er betydelig redusert. Dessuten har den fått nye farger med de prosaiske betegnelsene blek kaki, fløyelsmorgen og aprikosbrandy (!)

For øvrig ser de harde fakta slik ut:

  • Størrelse: 106 x 40 x 15mm (66ccm)
  • IVekt: 80 gram
  • Standbytid: Inntil 120 timer
  • Taletid: Inntil 5 timer
  • Skjermoppløsning: 98×64 punkter

Annonse


Telefonen vil etter planen komme til Norge i tredje kvartal 2001.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse