Annonse


Ingen ny telefon fra Nokia

Mange hadde forhåpninger om at Nokia skulle vise frem sin første GPRS-telefon, men slik ble det ikke.

I et intervju med ITavisen.no tidligere i år uttalte Nokia at de ikke ville presentere sine første GPRS-telefoner før sensommeren. Dette var altså ikke tomme ord, noe som innebærer at nesten samtlige av konkurrentene har GPRS-telefoner ute før verdens største mobilprodusent.

I stedet viste Nokia frem en rekke nye spill og tjenester for sine telefoner.

Satser på B2B-mulighetene

I løpet av pressekonferansen presenterte selskapet nye produkter og løsninger for utviklingen av 3G-nettverk og plattformer for Mobilt Internett.

Annonse


Nokia har til hensikt å maksimere operatørers og tjenestetilbyderesinntekter ved å tilby sømløs nettverksutvikling fra 2G til 3G ogtjenesteplattformer de raskt kan ta videre ut i markedet. I tillegg vilNokia forbedre business to business-mulighetene for applikasjonsutviklere.

– I tillegg til omfattende og tett samarbeid med utviklere,partnere og operatører leverer Nokia komplette messaging-løsninger,plattform for mobil underholdning, applikasjoner for m-handel,lokasjonsapplikasjoner og faktureringsløsninger, sier Niklas Savander, VicePresident, Mobile Internet Applications, Nokia Networks.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse