Gangsters

Annonse


«Gangsters» på mobilen

GangstersSpillet vil i følge Nokia bli tilbudt gjennom de største mobiloperatørene, og vil dermed ligge eksternt og ikke nedlastes til den enkelte mobiltelefon. Du vil kunne spille »Gangsters» i løpet av våen, dersom Telenor og Netcom slår til.

Hevne far

Hva spillet «Gangsters» vil arte seg på WAP, og hvordan grafikken blir, sier pressemeldingen fra den pågående mobilmessen i Cannes ingenting om.

Nylig lanserte Eidos «Gangsters 2» for PC. I dette spillet gjelder det å ta kontrollen over det lovløse landet Temperance og hevne drapet på din far. Rammene om spillet er de klassiske gangsterfilmene fra Hollywood, der Robert De Niro, Joe Pesci and Marlon Brando har hovedrollene.

Lara Croft

Sikkert er det i hvert fall at Eidos kan sine saker. Som verdens største spillprodusent leverer de både for Playstation 1 og 2, PC, Sega, Nintendo og Microsofts kommende X-Box. Deres største suksess hittil er «Tomb Raider»-spillene med baben Lara Croft som frontfigur.

Annonse


Flere selskaper

Nokia sier de satser på å tromme sammen et konsortioum av spillprodusenter for å få fart på WAP-spillene. Foruten Eidos har de kontakt med Rage, IO Productions, Kuju Entertainment og Quiz Supplies.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse