Hovedporten.no (logo)

Annonse


Vil bli portalenes portal

Hovedporten.no (logo)Daglig leder Terje Askan er klar over at ha stuper inn i et Internett-marked med mer enn nok konkurrenter. Likevel mener Hovedporten.no at de har tjenester som skiller dem fra resten av alle de andre portalene.

Portalenes portal

På sitt nettsted har Askan og hans medarbeider laget en liste over de norske portalene. Her kan brukerne selv rangere hvem de syne er de beste og ha sine egne favoritter først i listen.

Hovedporten.no har nemlig satset på et konsept der brukerne selv kan legge opp og skreddersy sine egne lenkesamlinger ut fra det utvalget som finnes på portalen.

Enkelt og uten støy

Askan opplyser til ITavisen.no at de har satset på å skape en brukervennlig portal med lite støy som kan virke skremmende på mer urutinerte brukere. Derfor har de blant annet ingen løpende nyheter på hovedsiden.

Annonse


Hovedporten.no håper på denne måten blant annet å tiltrekke seg voksne som trenger en forsiktig start på Internett.

Bak Hovedporten.no står 18 private investorer. Fort tiden har portalen to ansatte, og de har brukt bortimot ni måneder på å utvikle tjenesten.

Hvis du lurer på om detter er portalen vi ikke visste at vi savnet, så kan du selv sjekke ut tjenestene deres på www.hovedporten.no.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse