Sendo-Stinger

Annonse


Her er den første Stinger-telefonen

Sendo-StingerSendo holder til i Birmingham, og er bortimot totalt ukjent for norske forbrukere. Selskapet satser sterkest i Asia og Europa.

Fullpakket

Deres Stinger-modell Z100 er fullpakket av godbiter som ikke akkurat er hverdagskost på mobilmarkedet. I hvert fall ikke samlet i en og samme telefon.

Det dreier seg om en trebåndstelefon som både kan brukes på de europeiske 900 og 1800-båndet og det amerikanske 1900-båndet. I tilegg støtter den GPRS, og kan enkelt oppgraderes til kommende standarder som UMTS.

Mange tilkoblinger

MP3-spiller som ikke overraskende også støtter Microsofts lydformat WMA er innebygd. Det samme er grensesnitt mot både USB-port og RS232 serieport i PC for synkronisering av kalender, adresselister og e-post – i tilegg til infrarød IrDA-port.

Annonse


Nettleser og e-postklient er også med. Nettleseren støtter både WAP (WML) og vanlige internettsider (HTML).

TFT-skjerm

Telefonen har en 65 000 fargers TFT-skjerm, veier beskjedne 99 gram. Den har også støtte for Multimedia Card minnekort. Disse kortene er »hot-pluggable», det vil si at de kan skiftes ut mens telefonen står på.

Her er Stinger-telefonen slik Microsoft presenterer den på sine sider.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse