SOundsgood audioplayer

Annonse


TEST: SoundsGood AudioPlayer

Innstallasjonen av SoundsGood er smertefri. Modulen settes bare rett inn i Springboard-plassen bak på PDA-en, og all programvare som trengs ligger lagret på modulen. Det betyr at man ikke trenger å installere noe i selve Visor.

Sitter som støpt

Soundsgood-modulen er så kompakt at den ikke stikker ut i det hele tatt, og derfor ikke gjør PDA-en mer klumpete (i motsetning til MiniJam, en annen MP3-spiller for Visor).

Et enkel program for å overføre MP3-filene må settes opp på PC-en din, som lar deg flytte filer over fra datamaskinen til Visor gjennom en standard Visor cradle. Filene fyker gjennom USB-porten i en hastighet av 250 kbytes/s, noe som betyr at tiden det tar å laste opp MP3-filer er absolutt tolerabel.

Grensesnittet som ligger på modulen er enkelt og funksjonabelt. Du kan styre volum og skifte mellom låtene på skjermen, eller bruke knappene som sitter på selv modulen, og alt er veldig intuitivt lagt opp. Du kan naturligvis operere MP3-spilleren uavhengig av hva du ellers foretar deg på skjermen, Visor trenger heller ikke være påskrudd.

Annonse


God lyd

Lydkvaliteten er suveren. Det lille headsettet som følger med sitter godt i ørene, men du kan naturligvis bruke et hvilket som helst standard sett med øreklokker hvis du vil bytte de ut med tyngre skyts.

SoundsGood har plass til respektable 64 MB med MP3-filer, men det finnes ingen kortplasser for uskiftbare lagringsmedia. Det betyr at du jevnlig må innom PC-en for å få skiftet ut musikken din.

Med eller uten Visor

For å fungere trekker SoundsGood kraft fra batteriene til Visor, så det er nok lurt å ha med seg noen ekstra AAA-batterier hvis du planlegger å høre på musikk når du er ute på langtur. Good Technology skryter på seg 10 timers spilletid med med to standard batterier, men i praksis vil du nok oppleve at batteriene må skiftes ut før dette.

Det er også mulig å få kjøpt en egen batteripakke til Soundsgood, SoundsGood Energy Clip, som lar deg bruke MP3-spilleren på egen hånd – men du trenger fremdeles Visor for å overføre musikk til den. Dessverre er Energy Clip foreløpig ikke å få kjøpt i Norge.

Kvalitet for pengene

Det begynner etterhvert å finnes et respektabelt utvalg av moduler for de utvidbare Handpspring Visor PDA-ene, og SoundsGood er absolutt et kvalitetsprodukt. MP3-spilleren passer til alle Visor-modellen, og støtter også farger i Visor Prism. Men direkte billig er den ikke, hvis man tar i betraktning at fullgode frittstående spillere er å få kjøpt for en billigere penge.

Energy Clip gjør SoundsGood til en frittstående spiller.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse