deskill.

Annonse


Tele2 senker surfetaksten

deskill.Alle som har Tele2 som fast teleoperatør og som surfer på Internett via Tele2s Free2Connect eller Connect2Internett, kan fra og med i dag få redusert surfetaksten til 11,5 øre pr. minutt, fra tidligere 13,5 øre pr. minutt. Den nye prisen gjelder hele døgnet.

Alle som er telefonkunder med fast forvalg hos Tele2 eller som registrerer seg som dette, kan få glede av den nye og lavere prisen ved å melde fra til Tele2s kundesenteret til på 800 65 555 eller på Tele2 sin hjemmeside.

– Med dette nye pristilbudet regner vi med å ta en enda sterkere posisjon i Internettmarkedet i Norge og vi håper at enda flere nå velger å bli kunder hos oss på både telefon- og Internett, sier Tele2s administrerende direktør Markus Täkte.

Tele2 hadde ved utgangen av 3. kvartal i fjor 256 000 Internettkunder i Norge. Totalt i Norden hadde Tele2 på samme tidspunkt over 1,2 millioner Internettkunder.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse