Annonse


Flash for håndholdte

Første versjon av Flash Player for PDA skal i følge CNet lanseres i dag. Macromedia har undertegnet en avtale med Microsoft om å levere animasjonsspilleren til maskiner som bruker Microsoft Pocket PC.

Flash vil dermed være tilgjengelig for blant andre Compaqs iPaq, Cassiopeia og Hewlett Pckards Jornada.

Som en del av avtalen skal Macromedia gjøre spilleren tilgjengelig for programvareutviklere og andre interesserte mandag. Avtalen kommer i forlengelsen av Macromedias strategi for å øke bruken av Flash utenfor markedet for stasjonære datamaskiner. Macromedia påstår i dag at de når ut til 96 prosent av alle nettsurfere, og ser et stort potensial i å satse stort på håndholdte.

– Når PC-markedet går nedenom og hjem, er det best å finne seg nye markeder, kommenterer Rob Enderle, analytiker ved Giga Information Group.- Pocket PC er den eneste virkelige multimedia-plattformen, og et naturlig nytt marked for Macromedia.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse