Hemsedal, wap-spill

Annonse


Brett, WAP, og moro i Hemsedal

Hemsedal, wap-spillI NetComs 17 Grader Kaldt er det ingen premier, ingen som stemmes ut, og det er deltakerne selv som velger hva de ønsker å dele med seerne – enten det er film fra en trivelig snowboardtur, eller dramatiske sekunder på fjelltoppen med løpsk paraglider.

Jon Frogner, Yvonne Hordnes, Sune Alexandersen, og Helle Thomassen har helgejobben andre bare drømmer om: de skal rett og slett bare kjøre snowboard, finne på sprøe ting, og bo i en supermoderne campingvogn på Hemsedal.

– Vi skal bare være her, og være oss selv. Vi filmer alt på egen hånd, og alle fire er med på å bestemme hva vi skal lage. Har noen en god ide så gjør vi det. Vi driver ikke og fabrikerer store krangler og dårlig stemning som i mange andre programmer, sier Sune til ITavisen.no.

Selvproduserte video-innslag fra 17 Grader Kaldtsendes daglig på Metropol TV, hvor du får små innblikk i hva gjengen driver med i Hemsedal.

Annonse


Campingvogn på nett

Man kan naturligvis også se videoene på nett, men ikke forvent deg masse krangling, pupper og sex i dusjen. Alle innslagene i 17 Grader Kaldt er nemlig tatt opp og redigert av deltakerne selv – og de er stort sett gode venner.

– Jeg synes forsåvidt det hadde vært helt greit med et webkamera her også, men de andre ville ikke ha det. Vi prøver i stedet å lage spennende ting, og er ikke bare noen klovner som blir filmet på do, smiler Sune.

I campingvogna er det lagt opp dobbel ISDN-linje, slik at Jon, Helle, Yvonne og Sune kan komme seg på nett når som helst. De har en flunkende ny Power Mac G4 Cube til rådighet, som de bruker til å skrive dagbok, og legge ut all salgs informasjon om eventyrene i Hemsedal på hjemmesidene til 17 Grader Kaldt .

Sune har ikke noe i mot å dele sitt campingliv med andre.

Gjengen er ivrige brukere av mobiltelefon og wap, og man kan også bruke hjemmesidene til å sende dem hilsninger og kommentarer på e-post og SMS.

– Vi har alle waptelefoner, og bruker de veldig ofte, både til e-post og andre ting. Kanskje er det ikke så mange som surfer på wap, men jeg gjør det i hvert fall hele tiden, sier Sune.

Snowboard-spillet

Mobilspillet Snowboard ble lansert Lørdag 17. februar, hvor Sune, Helle, Jon og Yvonne selv er med som figurer i spillet.

Wapperne får velge hvem av de fire de vil spille, og hver av figurene har sine egne ferdigheter og egenskaper som er med på å bestemme hvilke triks de er gode på.

– Det er moro å være med i et eget spill, men jeg synes kanskje jeg kom litt godt ut av det: I spillet er jeg jo nesten like god som de andre, ler Sune, som er den eneste nybegynneren på snowboard i gjengen.

Snowboard-spillet er utviklet av Digital Avenue*, og er å finne blant de andre spillene på wap.netcom.no.

Sune og de andre i gjengen treffer du på www.mother.no.

*Digital Avenue eier IT Media, som blant annet utgir ITavisen.no

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse