MP3-tema

Annonse


TEMA: Fenomenet MP3

MP3-temaNedenfor finner du en serie med artikler som tar for seg alt fra MP3s forhistorie til nåtid, samt at vi kikker litt inn i den nære framtida også.

Tema: MP3

Historien om MP3
Feiltakelsen som ble en suksess
TEMA MP3: Lagringsformatet MP3 ble egentlig til ved enfeiltakelse, og er et typisk “katta ut av sekken”-fenomen. Et verktøysom skulle hjelpe profesjonelle ble et kraftig verktøy i hendene på deg ogmeg.

Napster kan dø – MP3vil leve
Gratismusikken finner andre veier
TEMA MP3: Når Napster blir betalingstjeneste, vil det haliten eller ingen betydning for verken ulovlig eller lovlig distribusjon avmusikk over Internett.

God MP3 – gratis oglovlig!
Fet musikk du IKKE finner i platesjappa
TEMA MP3: Internett er en oase av god og spennende musikk somfaktisk er 100 prosent lovlig. Man trenger bare løfter blikket opp fra Napsterog dets sjelefrender et øyeblikk, og lete på de rette stedene…

Annonse


MP3-guiden
MP3-spillere i Norge
MP3 har endret måten vi IT-brukere samler, lagrer og hørermusikk på. Her gir ITavisen.no deg oversikten over MP3-spillere på det norskemarkedet.

Gratis musikk underpress
Musikkbransje og lovverk demmer opp
KOMMENTAR: Kampen mot piratkopiering kan ikke vinnes.Musikkbransjen satser i stedet på å gjøre det vanskeligere. Det har de langtpå vei lykkes med, mener redaktør Tore Neset i ITavisen.no.

Hva mener du om MP3?
Diskuter om Napster, gratis musikk, ulovlig musikk, dårlig musikkformat og mer på ITavisen.nos diskusjonsforum.

.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse