Sony NW-MS7 Memory Stick

Annonse


Sony NW-MS7 Memory Stick

Sony NW-MS7 Memory StickDette innebærer at du må konvertere MP3 og andre filformater til dette ACTRAC3 for å kunne avspille låtene på denne spillen. NW-MS7 var den første walkman’en som kom med MemoryStick minnebrikke.

Som andre Sony-spillere er designen meget god på NW-MS7 men prisen er likevel noe stiv. En annen ulempe med spilleren er kravet om Windows 98 som operativsystem på PC-en du benytter. Du kan sikkert få til å bruke programvaren også i andre Windows-versjoner, men da blir det fort litt plundrete.

Ellers er spilleren kjent for god lyd.

Sony NW-MS7 Memory Stick

Annonse


Minne

64 MB Magic Gate Memory Stick

Støtter

MP3, Wav og CD til ATRAC 3 (eget lagringsformat)

Vekt

70 gram

Operativsystemkrav

Windows 98

Grensesnitt

USB

Komprimeringsnivåer

66 kbps/120 min, 105 kbps/80 min., 132 kbps/60 min.

Programvare

Open MG Jukebox

Pris

cirka 3.600 kroner

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse