PCcillin

Annonse


Gratis antivirus til PDA

PCcillinPc-cillin for håndholdte PC-er kan brukes på operativsystemer som Palm OS, Microsoft PocketPC og EPOC. Med denne virusbeskyttelsen skal du være trygg på at din håndholdte ikke blir plaget av ondsinnede programkoder i form av virus, trojanske hester og ormer.

Det er ved surfing på internett, og ved filutveksling via e-post, synkronisering eller Ir, at lommePC-en kan pådra seg virus. Smittes en slik enhet kan den komme til å infisere andre maskiner i en bedrift når den synkroniseres mot en PC i nettverket.

Analytikere spår at omfattende virusangrep sannsynligvis vil inntreffe innen utgangen av 2001, skriver Trend Mikro i en pressemelding.

Oppdaterte versjoner av operativsystemer, ekstra applikasjoner ogfunksjonalitet øker nytten av håndholdte pc-er, men kan også øke faren fornye og farlige angrep.

Annonse


Du kan laste ned virusbeskyttelsen fra
www.antivirus.com

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse