Bare barnet

Annonse


Svindyr incest-telefon hos Telenor

Bare barnet– Telenor er grådige monopolister, hevder Støttesenter Mot Incest i Tromsø. Telegiganten ønsker 16.000 kroner for opprettelse av givertelefon.

De 16.000 er et gebyr for etablering av denne typen tjenester. Dertil kommer et månedsgebyr på 1.000 kroner, i følge bladet Tromsø.

– Hoderystende

Det er daglig leder Børre Sørdahl i reklamebyrået Rød Tråd som reagerer på Telenors prispolitikk.

– Telenor er den eneste teleoperatøren med en slik tjeneste. Jeg skjønner at de ønsker å suge mest mulig penger ut av dette markedet så lenge de er alene, men synes disse gebyrene er hoderystende høye.

Annonse


Sårt tiltrengte inntekter

For en knapp uke siden fikk Støttesenteret mot Incest i Tromsø overrakt den såkalte Rød Tråd-prisen – en reklamekampanje til en verdi av opptil 500.000 kroner.kampanjen skal bidra til at folk gir penger til senterets arbeid, og Sørdahl i reklamebyrået Rød Tråd tenkte at en givertelefon kunne generere sårt tiltrengte inntekter.

Han fikk avslag på sin henvendelse til Telenor om hjelp, men ble opplyst om at senteret godt kunne få lov til å opprette en givertelefon. Men med et startgebyr på 16.000 kroner.

Sørdahl mener etableringsgebyret eksluderer de minste og fattigste organisasjonene, som kanskje er dem som trenger disse inntektene mest. Han sier til Tromsø at han håper andre teleoperatører gir Telenor den konkurransen som er nødvendig for at givertelefonene skal bli billigere.

Ble hørt

Men heldigvis var det noen av Telenors konkurrenter som snappet opp frustrasjonen til Støttesenter mot Incest i Tromsø.

I følge avisa Tromsø la Teletopia onsdag et gunstig tilbud på bordet:
Null kroner i etableringsgebyr, 350 kroner for hele kampanjen og over 93 kroner av hundrelappen som ringes inn rett til Støttesenter Mot Incest.

Dermed er kampanjentelefonen er åpen fra og med i dag torsdag 15. februar. Og givernummeret er 820 43219!

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse