Annonse


Askeladden blir PC-spill

Hele fire generasjoner Caprino står bak dataspillversjonen av Askeladden, meddeler Aftenposten. Ivo Caprinos sønn Remo, og barnebarnet Mario, digitaliserer og interaktiviserer figurene som i sin tid ble formet av Ivo Caprinos mor, Ingse.

Ivo Caprino fikk oppleve en eventyrlig suksess med dataspillet om Flåklypa Grand Prix – kultfilmen fra 1975. Spillet har hittil solgt i over 80.000 eksemplarer, i løpet av de knappe tre månedene det har vært på markedet.

Fra film i 1961

Det neste spillet baserer seg i følge Aftenposten på eventyret om Askeladden og de gode hjelperne, som ble filmatisert i 1961. Bare to dager før han døde fikk Ivo Caprino selv taste seg inn på en prøveversjon av spillet om Askeladden, og godkjente dataanimasjonen av sine gamle figurer.

Så spørs det da om familien Caprino vinner både prinsessa og halv kongeriket med det nye PC-spillet.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse