Annonse


Amazon selger nettapplikasjoner

Amazon har tidligere også solgt programvarepakker på Internett, men ikke tilbydt nedlasting fra nettet. E-handelselskapet har imidlertid ingen planer om å slutte med programvaresalg på den tradisjonelle måten, men de vil eksperimenterer nå for å se om deres kunder også vil kjøpe programvare og laste det ned via Internett.

De første programmene som tilbys på Amazon.com er:

  • Quicken og TurbuTax fra Intuit
  • Norton Antivirus 2001-02-13
  • Dreamweaver og Flash fra Macromedia
  • Portionmagic fra Powerquest
  • PGP Personal Privacy fra McAfee

Etter planen skal selskapet tilby flere programmer i tiden som kommer.

Salg av programvareapplikasjoner på nett er ingen nyhet i seg selv, men hittil er det stort sett produsentene selv som har solgt programmene på sine egne sider. Det har frem til i dag vært svært uvanlig at de ordinære nettbutikkene selger nedlastbare applikasjoner av programvare. LMT

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse