eyemodule1

Annonse


Digitalt videokamera til Visor

eyemodule1Eyemodule2 er et lite digitalkamera som settes rett inn i Springboard-plassen bak på Visor. Mens den første Eyemodulen bare kunne ta opp stillbilder i sort-hvitt, kommer den nye utgaven med støtte for farger i Visor Prism, og muligheten for å ta opp såkalte Mini-movies.

Bildene kan tas i opp til 640 x 480 piksler. 6 MB ledig plass på din PDA gir plass til over 50 fargebilder eller 660 sorthvitt-bilder i full størrelse. Tilsvarende får du lagret over 20 sekunder med fargevideo, og omlag ett og et halvt minutt med levende sorthvitt-bilder.

Bildene og videoene kan overføres til PC-en og lagres som JPEG og QuickTime-filer, eller beames til andre Visor-brukere.

For mer informasjon, besøk eyemodule.com. Visor Eyemodule

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse