Annonse


PS2-TEST: Theme Park World

I Theme Park World skal du bygge og drive din egen fornøyelsespark. Du får ansvar for å ansette folk i parken, sette billettpriser, og naturligvis designe og bestemme nøyaktig hva slags fornøyelser de besøkende skal få kose seg med.

Særlig er det lagt fokus på å konstruere berg- og dalbaner, som du selv kan prøvekjøre for å sjekke at de er spennende og skumle nok. En veldesignet bane kan tiltrekke mye publikum, mens en kjedelig og treg konstruksjonen kan få katastrofale følger for parken din.

Mens du spiller blir du hjulpet av plagsom og innpåsliten maskot med en flott skotsk aksent, som kan bli litt slitsom i lengden. Ellers hadde det virkelig gjort seg med en stor oversikt hvor man kunne se hele parken på ett skjermbilde, for det blir en del å holde styr på etter hvert.

Er du ute etter strategi på PS2 så er det i skrivende øyeblikk egentlig bare to alternativ: Kessen og Theme Park World. Kessen står nok som den sterkeste tittelen, mens Theme Park oppleves som en litt mer småfestlig lettvekter.

Annonse


I Theme Park World kan du gå ned og utforske parken din slik en besøkende ville sett den

Ikke rart at barna griner…

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse