Tekken Tag hovedbilde

Annonse


PS2-TEST: Tekken Tag Tournament

Tekken har opparbeidet seg status som et av de beste slåssespillene noensinne, og med god grunn. Med et vannvittig antall bevegelser og slag-, spark- og kastkombinasjoner er dette et komplekst spill som virkelig krever at man vet hva man holder på med.

Riktignok kan nybegynnere også såvidt klare seg ved å hamre ukontrollert på knottene, så er det først når man har lært de forskjellige figurenes spesialtrekk å kjenne at man får full uttelling for Tekken.

Tekken Tag Tournament er intet unntak, og har tatt med seg alt det som har gjort de tidligere spillene så populære , inkludert en lang rekke skjulte figurer som man kan få tilgang til ved å spille gjennom spillet gjentatt ganger i arcade-modus.

Det morsomste er naturligvis å spille sammen med noen andre, og da har man lagt inn muligheten for å spille på samme lag (derav navnet TAG Torunament)

Annonse


I tillegg får du etter hvert tilgang til et halvsprøtt “spill-i-spillet”, hvor du kan la Tekken-folka delta i bowling-turnering med hverandre – litt teit, litt gøy, og uansett en festlig bonus.

Som Playstation-eier er det nok vanskelig å komme unna Tekken i en eller annen form. Men husk at de gamle fullgode Playstation-spillene fortsatt er gull verdt på PS2. Har du allerede Tekken 3, er det ikke livsviktig å gå til innkjøp av Tag Tournament…

Are you talkin’ to me??!

Og så tar vi noen høye kneløft…kom igjen…ett to.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse