Annonse


PS2-TEST: Super Bust-A-Move

Først skal det være sagt at grafikken på Super Bust-A-Move ikke vil imponere noen – selv de som fortsatt sitter hjemme med gamle Nintendo-maskiner. Til tross for at Acclaim hevder at spillet er “enhanced for PS2 with upgraded high-resolution graphics”, så består tittelen utelukkende av flat 2D og et totalt fravær av imponerende filmsekvenser eller andre effekter.

Det Super Bust-A-Move derimot er full av, er oppslukende og utfordrende spillbarhet, både for en og to spillere samtidig. Som sagt, så kan man godt sammenligne dette med Tetris, et klassisk spill som stort sett er like holdbart uansett hva slags spillboks det finnes på.

Rent teknisk er det lite som tilsier at Super Bust-A-Move er et PS2-spill. En hvilken som helst spillkonsoll, PC, eller mobiltelefon (jaja, kanskje overdriver vi litt) kunne kjøre dette spillet – uansett så er dette et spillbart og vanedannende spill.

Da får man heller bare holde ut de sukkersøte lydene og de smakløse fargene. Barna vil nok kose seg med denne også, hvis du er litt tilbakeholden med å sette seksåringen din foran Tekken Tag Tournament.

Annonse


For noen flotte farger, da gitt…

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse