Annonse


PS2-TEST: Ridge Racer V

I Ridge Racer V finner man alt man har lært seg å forvente i et bilspill for spillkonsoller: et utvalg biler, noen baner å race på, og muligheten for to spillere å kjøre samtidig med splittet skjerm. For å gjøre nye baner og biler tilgjengelig, må man klare gode plasseringer i Grand Prix.

Men utover dette er det lite spennende å hente her. Ikke minst har Namco vært ekspesjonelt kjedelige i design av baner. Selv om man stadig vekk kommer til nye racetracks, viser disse seg stort sett bare å være modifiserte utgaver av de tidligere banene, men noen nye svinger eller en ny omkjørsel lagt inn.

Samtidig er det også som om den helt store fartsfølelsen mangler, og da er det ikke mye som utpreger seg ved Ridge Racer V, annet enn pen grafikk.

Det som ved lansering av PS2 skulle være en av hotteste titlene, viser seg å være et platt og tradisjonelt bilspill i noe påpyntet innpakning – men at det er et helt greit bilspill, er det vel ingen som kan si noe på…

Annonse


Ingen kan vel si at dette ikke er lekre saker…

I can see my house from heeeere…

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse