Annonse


PS2-TEST: NHL 2001

Enkelt forklart er NHL 2001 hockey-versjonen av FIFA 2001. Men går man litt i dybden, finner man fort et par vesentlige forskjeller. For det første er NHL stappet full av innstillingsmuligheter, for å justere realismenivå og alskens aspekter ved spillet – ønsker man for eksempel en fartsfylt målfest, så setter du på arcade modus, skrur av icing og skader, og booster spillernes ferdighetsnivå.

Er du derimot på utkikk etter en litt mer realistisk og livsnær hockey-opplevelse, velger du i stedet simulation, og skrur på alle alternativene. Da får du et spill som det er langt vanskeligere å beherske, og som krever desto mer fra spillerne. Det er over 50 forskjellige lag å velge mellom, 20 landslag og 30 lag fra den amerikanske serien.

Grafikken holder høy standard, og kameravinklene bidrar veldig til å gi en følelse av å virkelig være nede på isen med spillerne.

Spillflyten er generelt sett god, og det er ekstremt kult å slå pusten utav dine motspillere med et realt “big hit”. AI-en når du spiller mot datamaskinen er så som så, og det er nok trygt å si at dette spillet gjør seg best når du har noen å dele det med.

Annonse


NHL2001 er moro, og burde være en like naturlig del av PS2-samlinga som Tekken og Ridge Racer.

Husk å kvesse albuene før du spiller

Det ligger noe i luften…

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse