Annonse


PS2-TEST: FIFA 2001

Det er tydelig at det har gått enorme ressurser inn i FIFA-serien, og siste tittel i serien er virkelig et prakteksempel på hva man kan få til med motion capture av proffe idrettsutøvere og hyperrealistiske spillermodeller.

Du kan spille over 50 internasjonale lag (den norske serien er også med), og hver spiller er modellert etter spillerne i den virkelig verden, med unike asiktstrekk, hårfrisyrer, høyde og kroppsbygning.

Opptil fire spillere kan spille mot hverandre, og fotballstemningen er på topp med intelligente kommentatorer og mye animert bakgrunnsgrafikk på tribunene og på sidelinjen.

Selve spillfølelsen er svært tilfredsstillende, og det hele oppleves som både realistisk og underholdende. Man kan naturligvis trikse og legge skruballer, og den kunstige intelligensen til de datastyrte spillerne virker også stort sett god.

Annonse


Ikke at det finnes mange alternativer foreløpig, men har du et snev av fotballfeber i deg så vil du ikke angre på å punge ut for FIFA 2001.

Det er nesten som å se en tippekamp på TV, jo…

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse