Annonse


PS2-TEST: Dead Or Alive 2

Dead or Alive 2 er i og for seg ikke mer enn et slåssespill, men står i dag som en av de desidert sterkeste titlene på Playstation 2. Nybegynnere vil ha det lettere her enn i Tekken, og muligheten for å bruke dødelige motangrep som forsvar tilfører spillbarheten en ekstra dimensjon.

Ingen andre spill utmerker seg med denne graden av livaktige bevegelser, der selv klesplagg og kvinnebryst flagrer realistisk og etter naturens lover.

Det finnes vel knapt noe mer tilfredsstillende enn å pælme motstanderen nedfor et stup eller gjennom et rekkverk så tresplinter og glasskår står i alle kanter, før du selv hopper etter for å gi ham nådestøtet.

Skal du bare ha ett slåssespill på PS2, så glem Tekken (alle andre har jo det uansett) – du går ikke feil med DOA2.

Annonse


Tango for to…

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse