Humorbua1

Annonse


WAP deg glad

Humorbua1

Humorbua er et nettsted som har samlet og katalogisert en rekke vitser på sine nettsider. Til nå har tjenesten vært tilgjengelig via Internett, der du også kan legge inn bestilling på dagens vits via e-post.

Billige poeng

En rask tur innom wap.humorbua.com viser at tjenesten fungerer greit. Fra inngangssiden får vi linker til vitser inndelt i kategoriene grove vitser, blondinevitser, svenskevitser, legevitser og datavitser. I hver av kategoriene kan du velge mellom 10 vitser av ymse kvalitet.

Nedlasting av vitser til mobiltelefon over SMS er millionbutikk i Norge. Hver dag laster ivrige SMS’ere ned mengder av vitser, og det ser ikke ut til at de lar seg skremme over å måtte betale mellom 5 og 10 kroner for hver av vitsene de laster ned.

Annonse


Stikker du innom Humorbua betaler du ikke mer enn tellerskrittene (eller 2-10 øre per side om du bruker GPRS).

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse