Ill: Palm/Espen Irwing Swang

Annonse


Tøffere linje fra Palm

Ill: Palm/Espen Irwing SwangYankowski kom med uttalelsen under et møte med investorer og analytikere i San Fransisco i natt norsk tid. Hensikten med møtet var å gjøre rede for selskapets fremtidsstrategi.

Blir internettverktøy

Det viktigste for Palm er i følge Yankowski å komme med produkter som gjør Palm til et internettverktøy der du blant annet kan bruke Palm som elektronisk lommebok. Han lovet at Palm fra høsten vil komme med en rekke nye produkter, og at e-post og meldingstjenestene med disse vil bli mer pålitelige.

Palm utvikler også programvare for et stemmestyrt e-postsystem for bilister. Utviklingen skjer i samarbeid med Delphi Automotive Systems, og lanseringen vil skje som planlagt til tross for at selskapet lenge har slitt med komponentmangel.

Stabil markedsandel

Palm har tidligere hevdet at deres markedsandeler på PDA har ligget på opp mot 90 prosent. Nå sier Yankowski at selskapet har 66 prosent av markedet, og at dette tallet har vært stabilt i flere år. Til sammen har Palm solgt over 11 millioner enheter.

Annonse


Palm har også et godt grerp om amerikanske studentmiljøer, og ved flere av linjene ved Harvard, Penn State og Stanford University krever undervisningsopplegget at studentene har en Palm. For ytterligere å appellere til ungdom vil billigmodellen Palm m-100 komme i flere nye farger, deriblant leopardskinn.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse