Compaq projektor

Annonse


Verdens minste projektor

Compaq projektorDen ny projektoren har fått betegnelsen MP2800, og er en projektor med lysstyrke på 1000 lumens og en oppløsning på 1024×768 punkter. Den er kompatibel med video-, DVD- og HDTV (High Definition TV)-utstyr.

Projektoren er bygget opp rundt samme teknologi som tidligere modeller fra selskapet. Sentralt i projektoren sitter en ørliten brikke bestående av 787.000 speil. Disse speilene kan skifte vinkel opp til 1600 ganger per sekund, og bidrar til å gi projektoren et sylskarpt bilde til tross for de kompakte målene.

Med projektoren følger også en multimediaenhet der du kan koble til ulike typer eksternt utstyr. I denne sitter også en mottaker for fjernkontrollen, slik at du har mulighet til å styre hele projektoren trådløst. Fjernkontrollen fungerer også som laser-pekestokk og som PC-mus.

Projektoren er fremstilt i magnesium, noe som er sterkere enn plast og lettere enn aluminium.

Annonse


Målene er 18,06 x 6,89 x 22,13 cm, og vekten er 1,36 kilo. Den gir fra seg lite støy, og ville vært den ideelle følgesvennen for DVD-spilleren hjemme om det ikke var for prisen. 58.156 kroner (inkl. mva) blir litt i drøyeste laget for en del av oss.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse