Annonse


Rettssak mot PS2-entusiast

I dag er det entusiasten Morten Bruun som driver nettstedet, der PS2-fansen møtes på ukommersiell basis.

Populært

Selv om Egmont er offisielt er importør av Playstation i Norge, er det Sony Computer Entertainment Europe som gjennom advokatfirmaet Haavind Vislie DA har varslet at de vil gå til rettssak for å sikre seg retten til domenenavnet.Nettstedet ps2.no er svært populært, med nærmere 2000 besøkende om dagen.

Også playstation2.no

Sony krever også å få overført domenenavnene playstation2.no og playstation.no. Striden om domenenavnet Playstation2.no, som Multimedia Import Norge sitter på, kommer opp for forliksrådet i mars. Firmaet ledes av bergenseren Stefan Hilt, og er blant annet kjent for å ha vært de første som tok inn Playstation 2 til Norge – i japansk utgave. Hilt selger også utstyr som gjør PS2 sonefri.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse