sickbrother.dk

Annonse


Big Brother saksøker Sickbrother

sickbrother.dk“Velkommen til den største, sjoveste og mest avslørende hadeside. Siden for alle os der elsker at hade Big Brother”.

Slik åpner Sickbrother.dk sin anti-Big Brother side på nettet. En side som går bak kikker-konseptet med harselas, pikante avsløringer, “fjols-sladder”, “groteske facts” og en rekke fiktive “deltakere”.

Stor underholningsverdi

En journalist i Politiken har regnet ut at Sickbrother klart overgår Big Brother i underholdningsverdi, ettersom det kostet i underkant av 1000 kroner å utvikle siden, mot de 5-6 millionene som ble brukt på den TVDanmarks offisielle nettsatsing.

Nå har TvDanmark sett seg lei på den useriøse og lettbente behandlingen av det tunge programkonseptet. De har derfor bedt den juridiske avdelingen av produksjonsselskapet Metronome om å få lukket Sickbrother omgående. Noe som kan vise seg å bli svært vanskelig.

Annonse


Proff leverandør

– Til vårt hell er vår nettleverandør så profesjonell at de kjenner til innholdet på kundenes sider. De visste at Sickbrother.dk ikke er krenkende i juridisk forstand og har derfor ikke latt seg tvinge i kne av TvDanmarks trusler om rettsak, skriver Christian Kloster og Michael Nordby i redaksjonen bak Sickbrother.

Metronome kaller på sin side Sickbrother en piratside som krenker Big Brother-navnet. Tilsynelatende håpet selskapet på at nettleverandøren ville lukke siden av frykt for en rettsak. Men etter at Sickbrother valgte å ta opp hansken, ser det nå ut til at trusselen om søksmål bli trukket.

– Skulderklap til forbistrede TvDanmark. Det lyktes ikke denne gang, og det vil det aldri gjøre. fr vi er seiglivede som inn i det ytterste mørke, kommenterer de harserende dansker.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse