Bill Gates XP mugshot

Annonse


Og du døpes herved…«Windows XP»

Bill Gates XP mugshotBåde Office 10 og Whistler har vært midlertidige prosjektnavn for Microsofts kommende produkter, og nå har programvaregiganten endelig bestemt seg for hva de ferdig pakkene skal hete.

– Utviklingen fra applikasjoner til opplevelser begynner fra og med Windows XP og Office XP, lyder Bill Gates’ visjonære lovord.

Mer moro

– De kommende versjonene av Windows XP og Office XP kommer til å gi brukere det kraftigste arbeidsverktøyet noen sinne. Brukere kan med dette både kommunisere og samarbeide mer effektivt, noe som vil påvirke både produktivitet og kreativitet. Dessuten vil brukeren få en mye morsommere hverdag i samarbeid med teknologien, sier Gates i en pressemelding fra Microsoft.

Så Office og Windows skal altså bli morsommere nå. Vi holder pusten…

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse