Yasser og Gates hacket?

Annonse


Hackerangrep mot verdens ledere

Yasser og Gates hacket?Det årlige møte med verdens økonomiske ledere ble utsatt for et hackerangrep i forrige uke, opplyser Reuters.

På møtet deltok blant annet Bill Gates og Yasser Arafat. Flere av deltakernes kredittkortnumre skal nå være på avveie, men hvem dette gjelder er ikke kjent.

Ukjent hvem hackerne er

Forumet vet ikke hvem hackerne er, eller hvordan de fikk tilgang til kredittkortinformasjonen om medlemmene og gjestene. De behandler nå saken som et kriminelt anliggende.

– Vi tar dette svært alvorlig, og vi kommer til å etterforske saken svært nøye, uttalte Charles McLean, forumets sjef for kommunikasjon og PR.

Annonse


Demonstranter mot globalisering

McLea bekreftet en rapport om innbruddet i en sveitsisk avis på søndag, men ville ikke kommentere om han trodde at hackerangrepet var knyttet til demonstrasjonene mot globalisering.

En rekke organisasjoner har vært svært krasse i sin kritikk mot Verdens økonomiske forum, og i tillegg til politiske ledere og internasjonale forretningsmenn, trekker stadig flere demonstranter til Davos under konferansen.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse