Annonse


MagCom snart klar for lansering?

For ett år siden ble den omtalt som den norske supertelefonen. Den gang var den i en klasse for seg, med sin skjerm, sine PDA-funksjoner og sin GPRS-teknologi. I dag finnes det flere telefoner som kan by på det samme, blant annet Trium Mondo, som bruker Windows PPC, og Motorolas kommende Accompli 008.

Men selv etter ett år i hengemyra er MagCom-telefonen et produkt vi ser frem til å stifte nærmere bekjentskap med. Etter det vi forstår vil telefonen kunne komme til å koste i størrelsesorden 7.-8.000 kroner.

Det har vært stille rundt selskapet en stund, etter at en av selskapets aksjonærer i fjor gikk konkurs, og det ble tatt beslag i en del av selskapets aksjer. Nå venter vi i spenning på neste kapittel i MagCom-eventyret.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse