Annonse


Nokia 8250 i Norge

Nokia 8250 er en telefon spesielt rettet mot trendsetterne. Med sitt design markerer den en ny og spennede linje fra Nokia, selv om grunntrekkene fra suksessmodellen 8210 er beholdt.

Uten norsk meny

Det er selskapet Ajour Telecom som har lagt telefonen ut for salg, riktig nok uten at det finnes en utgave med norske menyer. De fleste som er i stand til å betjene en mobiltelefon vil klare å lære seg nok engelsk til å forstå menyene.

Ulempen er at 8250 ikke har norsk ordliste. Selv om telefonen vil huske de ordene du bruker oftest slipper du ikke unna at den kommer trekkende med forslag til engelske ord. Skriver du SMS bokstav for bokstav (og uten æøå) spiller det mindre rolle. Til gjengjeld har den asiatiske tegn, til glede for mange av våre nye landsmenn.

Dyr og særegen

Prisen for telefonen er hos Ajour 5.990 kroner, mot 3.700 for den nesten identiske men langt vanligere 8210. Like vel finnes det mange som er villige til å legge de ekstra kronene på bordet for å få en helt særegen telefon. Til nå har Ajour solgt om lag 200 slike telefoner i Norge, får ITavisen.no opplyst.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse