Sega+PS2

Annonse


Dreamcast er død – leve Sega!

Sega+PS2Oppdatert 01.02.2001: Sega har også meldt at de skal lage spill for Palm OS i 2001

Til tross for at Sony har problemer med å levere nok PS2-maskiner til å dekke etterspørselen, har salget av Dreamcast gått dårligere enn forventet for Sega de siste årene. Produksjonen av spillkonsollen legges nå ned, og store prisreduksjoner er varslet på de som vil handle Dreamcast i år.

Spennende spill

Samtidig vil Sega styrke sin spillsatsing på en rekke forskjellig plattformer, og gjør også fremstøt for å få sin hardware-teknologi innlemmet i andre produkter (se 40 MB Spillboks for Digital-TV).

En av de mest spennende spillene som er annonsert er Virtua Fighter 4, som i følge IGN.com vil bli utgitt utelukkende på Playstation 2 til høsten. Andre PS2-spill fra Sega vil være Space Channel 5, Crazy Taxy, 18 Wheel American Pro Trucker og Zombie Revenge, de siste tre titlene gjennom en avtale med Acclaim.

Annonse


Ikke helt begravet

Samtidig har Sega røpet at de jobber med spill for den nye Game Boy Advance, blant annet Sonic The Hedgehog Advance, Chu Chu Rocket! og Puyo Puyo.

Sega er også i samtaler med Microsoft og Nintendo om å levere spill for GameCube og Xbox, uten at noen titler foreløpig er kjente.

Men selv om det ikke skal lages flere Dreamcast-maskiner, er det ingen grunn til å begrave spillkonsollen helt enda. Mange spillkjennere roser Dreamcast som den beste boksen på markedet, med et stort arsenal god kvalitetsspill å by på. Sega har faktisk over 30 spill som skal ut på Dreamcast i løpet av 2001, og vil fortsette å gi kundestøtte for maskinen i lang tid fremover.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse