Annonse


Adobe med ny e-bokleser

Som en følge av det voksende behovet for å kjøpe digitale dokumenter online lanserer Adobe Systems nå to nye produkter – Adobe Acrobat e-book Reader 2.0 og Adobe Content server. De to produktene er et resultat av Adobes kjøp av selskapet Glassbook i august i fjor, skriver selskapet i en pressemelding..

Utskrift

– Når man hittil har snakket om e-bøker har det for det meste handlet om skjønnlitteratur i digital form. For Adobe er begrepet e-bøker videre enn som så. Det dreier seg om å distribuere, publisere og lese informasjon digitalt, men også å kunne skrive det ut om man ønsker, sier Sten Torpare, VD for Adobe i Norden.

– Med lanseringen av disse produktene forsterker vi vår visjon om at brukeren skal ha like høye forventninger til en elektronisk bok som til en trykket bok hva gjelder farger, komplekse illustrasjoner og skriftstørrelse, fortsetter Torpare.

Server for salg

Adobe Content server er laget for distributører, forhandlere og forlag som jobber med online distribusjon og salg av bøker og annen litteratur. Programmet er et meget brukervennlig system som gjør det enkelt og sikkert å distribuere og selge Adobe PDF-baserte e-bøker.

Annonse


– Det store antallet forleggere som allerede i dag bruker Adobes PDF-format for lagring og arkivering kommer nå til å dra nytte av det voksende markedet for e-bøker uten å pådra seg høye kostnader, sier Sten Torpare.

Pris og levering

Acrobat eBook Reader 2.0. finnes nå tilgjengelig for kostnadsfri nedlasting på www.adobe.com/products/ebookreader/main.html eller Barnes & Nobles hjemmeside www.bn.com. Acrobat eBook Reader 2.0 finnes tilgjengelig både for Windows og Macintosh. Inntil videre vil Adobe Content server bare være tilgjengelig i USA.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse