mobil og harddisk

Annonse


Stor harddisk for mobilen

mobil og harddisk

Spanske Wapamente har lansert en tjeneste som lar deg laste opp filer til en server for deretter å behandle dem fra mobiltelefonen. Du kan sende dem videre til hvem du vil, og du kan holde orden på avtaler, adresser og mye mer.

Når og hvor som helst

Å betjene filene fra mobiltelefonen er ingen heksekunst. Når du logger deg til Wapamente via WAP kommer du inn i en lettfattelig meny på engelsk. Her velger du selv hvilke funksjoner du ønsker å gjøre noe med.

Synes du det er tungvint å måtte ringe opp en server for å få tilgang til adresse- og avtaleboken din? Med GPRS er du alltid på, og kan når som helst benytte informasjonen.

Annonse


Ekstra null påkrevet

For å kunne bruke tjenestene fra Wapamente er du nødt til å registrere deg. For å gjøre dette må du velge brukernavn og passord, samt skrive inn telefonnummeret ditt. De første forsøkene på å få dette gjort endte med feilmelding. Spanjolene har 9 siffer i telefonnummeret, og godtar ikke 8-sifrede nummer. Problemet lot seg løse ved at jeg la til en ekstra 0 på slutten (spiller ingen rolle for den som ringer deg).

En rask test av tjenestene viser at de fungerer bra. Du får også tilgang til e-posten din og kan registrere ny e-postadresse om du trenger dette.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse