Gulltelefon01

Annonse


Nokia banker alle!

Gulltelefon01

Til sammen omsatte selskapet mobiltelefoner for nær 22 milliarder Euro (180 milliarder kroner). Det er en økning på 66 prosent sammenlignet med 1999.

Ser fremtiden lyst i møteJorma Ollila, styreleder og konsernsjef i Nokia sier resultatet er fantastisk, og at Nokia har lykktes i å nå sine mål for 2000. -Vi ser frem til å bygge på dette sterke grunnlaget når vi beveger oss over på neste generasjons teknologier, sier Ollila.

Trådløst og vanskelig

Det nåværende økonomiske klima og den pågående utviklingen av trådløs teknologi gjør det vanskelig å forutsi den kortsiktige markedsutviklingen. Nokia regner like vel med å øke salget med 25-30 prosent i første kvartal. De regner like vel ikke med å øke inntjeningen i disse månedene, noe som skyldes selskapets aggressive satsing på å vinne nye markedsandeler.

Annonse


Nokia solgte 128,4 millioner mobiltelefoner i 2000, mot 78,5 i 1999. Til sammen lanserte nokia 19 nye produkter i fjor, og blant disse var også Nokias første Bluetooth-løsning, Nokia Connectivity pack for Nokia 6210.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse