Dreamcast digitalTV-boks

Annonse


40 GB spillboks for Digital-TV

Dreamcast digitalTV-boksDe nye digital-TV-boksene fra Pace skal nemlig benytte teknologi fra Sega slik at man skal kunne laste ned og kjøre store spill på samme måte som med video-on-demand.

40 giga moro

Denne formen for spill-på-rappen (fritt etter eng. “game-on-demand”)gjøres mulig blant annet ved at Pace-boksene er utstyrt med 40GB harddisker, noe som gir plass til en betraktelig mengde spill av dagens Sega Dreamcast-kaliber. Dreamcast digitalTV-boks2

Boksene skal støtte de fleste digital-TV teknologier, inkludert kabel, satelitt xDSL, og digitalt bakkenett. I tillegg til spill, skal det også være mulig å laste ned blant annet musikk til harddisken, som deretter kan flyttes over på bærbare lommestereoer.

Pace ser for seg en betalingsløsning for spill hvor man enten betaler etter hvor mye man spiller, eller at man kan leie spill på samme måte som med videofilmer.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse